2/9 – om dom nya små!

1/9 - om en jubilerande svärmor!!
3.9 - om att springa en mil i Halmstad!

Det är bedrövligt svårt att fånga dom små svarta på kameralinsen! Vill såklart inte vara för besvärlig med dom nu när allt i deras värld är lite spännande, läskigt och nytt ändå, men jag har iaf gjort några försök: är hoppfull att det ska gå att få bättre resultat med Canon – när dom är lite mer vana vid oss och därför lättare ställer upp som modeller?Som du ser är det två mycket lika små systrar som flyttat hem till oss (på prov)! Nu har vi lärt oss se skillnad på dem, men de små igenkännighetstecknen sitter lite illa till för att synas från alla håll 🙂 t ex har lilla Stitch liiite mindre vitt än sin syster på halsen och mellan bakbenen samt några vita strån på ena tassen. Lakrits har haft halsband på sig några timmar – den andra blev helt livrädd när hon fick nåt om halsen så det tog vi bort direkt – för att vänja sig. Mest framåt och lättklappad har hittills Lakritskatten varit, mest tjötig är helt klart Stitch! Men det där hinner säkert ändra sig massor av gånger – om dom nu kommer bo kvar hos oss! Mycket pekar väl på det… :p

1/9 - om en jubilerande svärmor!!
3.9 - om att springa en mil i Halmstad!
4 comments Lägg till din
  1. Ta hem på prov! Det är dömt att misslyckas…. Dom kommer aldrig flytta från Morkullegatan 😉.
    Supergulliga! Känner ett stort behov av att komma och hälsa på.

    1. Jaa komsi!!

      Asså. Inställningen har ju hela tiden varit att de små ska kunna stanna hos oss, men vi kände att vi ville känna efter ordentligt om det verkligen funkar med katt igen för oss rent praktiskt (det har vi kommit fram till att det gör). Sen vill vi se om dom trivs hos oss (vilket dom verkar göra eftersom det bara ropades på mamma en mycket kort stund första kvällen) och framför allt kontrollera att inte någon av döttrarna fått för sig att bli allegoriska eller så (men det verkar inte så)!

    1. Ja förhoppningen har hela tiden varit att dom ska bo kvar, men vi fick sas öppet köp för säkerhets skull! Och eLi o M vet att det är på prov så det visar verkligen att de kan ta ansvar: storasyster tömmer kattlådan på eget intiativ och dom leker men är försiktiga med pälstöserna! (lillasyster får kämpa lite för att inte bli carried-away av mjukheten hos månsarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *