3.9 – om att springa en mil i Halmstad!

2/9 - om dom nya små!
Dagsens tips: lita på din egen kropp!

Skulle ha jobbat idag, men en gullig och föräldraledig kollega steppade in och tog mitt pass och tjohej då kan jag ställa mig på startlinjen utanför Örjans Vall! TACK supersnälla Julia!

Starten går 11:10 och har du en tumme eller två över så får du väldigt väldigt gärna hålla den eller dom för mig!

Det är en flack bana i två varv, huvudsakligen längs Nissan. När jag anmälde mig för typ en vecka sen hade jag förhoppningen att för första gången officiellt komma under timmen på 10k. Femte gången gillt liksom. Min Garmin Vivosmart visade visserligen 5:57-tempo för Midnattsloppet i Göteborg, men officiella tiden var 1:00:40 :p Dock är ribban lägre satt nu: när jag var ute på intervallrundan i torsdags fick jag efter dryga halvmilen tydligt löparknäont och blev lika delar förbannad och lessen. Igår hade jag lite känning, t ex när jag gick nerför trappor, fast springa loppet ska jag göra oavsett hur det känns! Envis och dum? Nja troligen. Men det kan ju funka bra mä! Tror att det är intervallerna som ställde till det. Snabba spurtsträckor är inte så smart, det vet jag ju… men vet och vill och bryr mig om är inte alltid samma sak 😀

2/9 - om dom nya små!
Dagsens tips: lita på din egen kropp!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *