Dagsens tips: lita på din egen kropp!

3.9 - om att springa en mil i Halmstad!
4.9 - om havets stärkande kraft. 

TACK alla starka människor jag kunde ta fart av under loppet, men mest tack till mig själv som la upp distansen efter egna förutsättningar och som genomförde det på egen hand! Jag är glad att jag inte lät mig dras med i för hög hastighet i början… På så vis kunde det nämligen bli femte gången gillt (på milen) och äntligen under timmen, yay!

3.9 - om att springa en mil i Halmstad!
4.9 - om havets stärkande kraft. 
8 comments Lägg till din
  1. TACK massor!! Jag är ju rätt tjurig och har inget emot att gå min egen väg så det var med ett leende jag för mig själv konstaterade att farten var för tok för hög för mig, och saktade ner. Runt omkring var några stycken som knatade på och som jag sen kom i kapp och förbi 🙂

   Gillar ordvitsar så haha, bästa!

 1. Du är grym! Jag är himla glad över att du tycker det är roligt att springa lopp och lite stolt över att jag fick med dig på Midnattsloppet så att du fick känna på hur roligt det är! Snart så springer vi ett lopp ihop 😜

  1. Mäh, DU är grym! TACK för att du drog med mig på Midnattsloppet för det var verkligen mycket roligare än jag trodde!! Nu måste erkännas att jag kanske gjorde en miss som började med det skojigaste loppet, att springa en mil i Halmstad var inte i närheten av samma stöd eller hjälp av publiken (såklart). Å andra sidan var banan platt som en pannkaka och visserligen låg vinden mot på ett par kilometer, men inget värre än jag är van vid hemifrån 😀

   Jag hoppas vi kan springa i Stockholm i vår, och i Malmö springer vi Midnattsloppet nästa år med Petra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *