18 okt – om att lägga pengarna i plurret.

Dagsens tips: tv-serien Suits!
19 okt - om ett kalas i skogen.

Då var det bokat och delvis betalt: höstlovsresa till the Reef i danska Fredrikshamn! Hade lite olika rabattkoder och fick därför rätt bra pris på både resa och boende, men jeez det är inga småpotatis – särskilt inte nu när den danska kronan är så jämrans dyr :/ Men billigare än en chartervecka blir det ju. Och ehum, kattvakterna vi ännu inte tillfrågat får inte så mö strul eftersom det inte blir så många dagar borta!

Milla är extra glad att få åka tillbaka och visa vad hon och jag upplevde i somras! Det har pratats väldigt mycket ”Töriif” de senaste dagarna 🙂 väldigt roligt att höra hur hon bevarat minnena och ser fram emot att få uppleva äventyret igen! När vi åker hela familjen blir logistiken lite enklare, men det blir ju också en helt annan resa eftersom det inte bara är Millan å jag som bestämmer 🙂


sån här fin utsikt hade vi sist!


Vi kommer åka från Göteborg på dit- och hem till Varberg på hemresan. Nu blir det till att planera in tvättade badkläder och trimning av bikinilinjen för jag anar att det blir en å annan timme i poolerna 😀 men med massa tur med vädret kanske får vi till en tur till Skagen?

Dagsens tips: tv-serien Suits!
19 okt - om ett kalas i skogen.
2 comments Lägg till din
  1. Trevlig resa!

    Innan en viss cykelolycka funderade jag på om vi skulle ha gjort något sånt. den veckan… Nu blir det nog Göteborg (eller kanske Köpenhamn) och jul på nöjespark och hotelnatt när alla är fult rörliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *