25 okt – om att ha bestämt var jag ska lägga mina träningspengar ett år framöver!

23 okt - om en helg med två av dom bästa!
26 okt - om ett kylskåp, osv, och att troligen inte kunna röra mig normalt i övermorgon 🙂

Snart blir det sannolikt medveten närvaro på asiatiskt vis hela vägen för mig i åtminstone ett år framöver! Meditation, yoga, löpband, spa och fotbad. Hejhej!

 


en annan slags mindfulness


Jag har kommit fram till att jag nog inte (längre) är en gruppträningsmänska i traditionell mening. Att hänga på spinning, step up, gym o dyl var brutalt skoj och en stor del av mitt liv för många år sen, men jag kan inte längre se mig själv framför speglarna i ett sånt rum. Några kilometer löpning i skogen ger mig ”mer” har jag förstått, och då tänker jag inte på muskler eller fysisk kraftförbrukning såklart. Jag söker ett ställe att få utlopp för energi, men också aktiviteter som ger mig nytt mentalt bränsle. Yoga och qi gong kanske är min melodi? Avslappningen i meditationen och styrkan i yogan är en perfekt komplettering till mina skogslöp, det vet jag, och att krydda med ett spabesök då och då torde bygga massor av boost? Imorrn testar jag ett pass på Asia Spa och om det känns bra blir det medlemsskap på studs! Lika bra att smida medan järnet är ljummet…

23 okt - om en helg med två av dom bästa!
26 okt - om ett kylskåp, osv, och att troligen inte kunna röra mig normalt i övermorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *