26 okt – om ett kylskåp, osv, och att troligen inte kunna röra mig normalt i övermorgon :)

25 okt - om att ha bestämt var jag ska lägga mina träningspengar ett år framöver!
27 okt - om en inställd höstlovsresa 🙁

Jag är helt övertygad om att vår gamla Smeg är smidigare än jag. Premiär för yoga-klass idag och för att i positiva ordalag sammanfatta spektaklet: skitskoj! Att jag är svag som en tops, tydligen har färre muskler än vad som är brukligt och dessutom är mindre rörlig än ett snyggt kylskåp kan vi la låta bli att haka upp oss på?

på väg hem igår, så himla vackert!


Ett hara/corepass gjorde mig brutalt medveten om att jag är fett klen och ovig. Men så bra träning! Skonsam och mjuk, försiktiga rörelser och ett grymt härligt flow och go känsla med mig hem! En verkligt bra instruktör som på ett personligt och peppigt vis ledde oss genom klassen. Jag är så glad nu! Och trött…

Avslutningsvis en helt seriöst note to self: till nästa gång måste jag ladda bättre för jag höll bokstavligt på att kräkas av lågt blodsocker i slutet och efteråt. Nu är jag så trött att ögonen knappt håller sig uppe! På tok för få timmars sömn i natt, å så fysisk ansträngning på det… Oruttigt hörru Ullisar!

25 okt - om att ha bestämt var jag ska lägga mina träningspengar ett år framöver!
27 okt - om en inställd höstlovsresa 🙁
6 comments Lägg till din
 1. Åh så glad jag är att du har hittat nåt du gillar! Och jag tror inte det är många som gått på ett sånt pass och känt sig mjuk och vig, i alla fall inte dom första tre åren 😀 😉

  Man behöver ladda för alla pass, ”hur jobbigt kan det vara” besvaras till 100% med ”tillräckligt jobbigt” 😀

  1. Det finns väl grader av kylskåp antar jag. Här sitter en av den apsilut stelaste sorten!!

   Jag gör ju det där misstaget varenda gång jag ska ge mig på nån ny form av fysisk aktivitet. Minns när jag höll på att gå under efter ett gympass för ett par år sen… herregud, jag är ju vuxen liksom och ändå har jag inte lärt mig! Fylla på innan jag kan kräva nåt av kroppen!

   Tack för pepp vännen! Det känns skitbra! Men inte musklerna iofs som värker och inatt sov jag sååå visset 😀

 2. Ha ha ha, ber om ursäkt för ärvda skruttgener!
  Jag har varit på yoga en gång (det var en av flera aktiviteter som ingick på Asia spa) och om du är ett välformat, vackert kylskåp, var (är!) jag en fyrkantig frysbox! … att jag som valde en plats längst bak inte såg (eller begrep hur de olika djurens symbolrörelser skulle tolkas) ordentligt bidrog säkert, och att ”alla” andra med grace utförde hundens såväl som hela zooets rörelser hämmade väl i viss mån,, men sann ger är nog framför allt att frysboxar inte är bra på att hälsa solen! Sorry 😅

  1. Mäh!! Det är ditt fel asså 😀 Hmmm. Är det samma gener som gett träningsvärken från Dalsland också? :p Jag kan knappt röra mig ordentligt utan att kvida ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *