28 okt – om en vabdag med undertexter.

27 okt - om en inställd höstlovsresa 🙁
30 okt - om Göteborg med barn?

En väldigt mycket piggare, jämfört med igår, liten tjej har idag med hjälp av Netflix övat läsförmågan från soffan. Först såg vi Rango, ett tecknat och lite annorlunda äventyr, och efter lunch blev tösen utan krusiduller introducerad för Jack Sparrow. Tyckte det var dags att tösen fick sig lite cineastisk allmänbildning!

Solen har skinit hela dagen och att det är blåsigt som tusan har bara missarna drabbats av. Men dom har skuttat in och ut hela dan ändå, förutom de timmar de spenderade som plattfiskar bredvid oss. Det är änna inget ansträngande liv dom lever dom däringa kattungarna 🙂


När tjejerna kommit i säng ska Mattias å jag kolla tredje (eller är det fjärde?) delen av utmärkta River. Netflix igen! Streamingtjänster regerar. Att vi ikväll kollat Skavlan ”live” är ett unikum. Jag tror nästan vi skulle klara oss helt utan talangen faktiskt?

27 okt - om en inställd höstlovsresa 🙁
30 okt - om Göteborg med barn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *