3 okt – om att inte slå en sjua!

2 okt - om en ny header efter en tüskinspirerad viel trefvlig fest!
4 okt - om åsikter och avundsjuka på fejjan.

Återigen faller det svenska postsystemet i skugga när det visar sig att det går lika fort för en telefon att flyga hem till oss från Kina som från Viared. Fast okej, i Viaredsfallet så är inte Postnord den stora boven utan lagerpersonal som inte hann/lyckades eller prioriterade bort vår order. Hur glad jag då blir när jag få se hur lådan ser ut från vår svenska leverantör? Tja. Kan väl nöja mig med att kalla det ”missnöjd” ;p

Icke ett dugg missnöjd är jag däremot med min nya leksak! Har den bara hunnit uppdatera alla triljarder appar och uppdateringar och iCloudkopieringar innan solen går upp imorgon så blir jag ännu gladare tror jag!

2 okt - om en ny header efter en tüskinspirerad viel trefvlig fest!
4 okt - om åsikter och avundsjuka på fejjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *