30 okt – om Göteborg med barn?

28 okt - om en vabdag med undertexter.
31 okt - om Halloweenafton i Göteborg.

Pliis göteborgare: Hit med tips på matställen (fika o kvällsmat), aktiviteter och andra måsten för oss! Vi fiskar inte sällskap den här gången, bara er lokalkännedom och expertis 😄

Milla vill till Alfonshuset men är inte det för mindre barn mest? Trädgårdsföreningen är fullt med Pókemons hojtar EmmaLi och jag har ingen aning? Vi ska gå på bio har vi bestämt, och försöka ta oss till Naturhistoriska, men att i övrigt bara strosa omkring i stan känns ju sådär?! Liseberg i Halloweenskrud? Njäää känner verkligen inte för’t… Så vad gör vi? Hjälp!

Vi bor en natt på ett Scandic vid Polhemsplatsen (fyndade ett bamserum med separat vardagsrum) och ska svetsa ihop familjen under ett dygn. Nästan-nioåringen typ feberfri igår och resten av familjen symptomfri. Kattvakter funna och blommorna vattnade. Nu är det bara aktivitetsschemat som ska fyllas/spikas! Å vi måste ju äta nånstans?

28 okt - om en vabdag med undertexter.
31 okt - om Halloweenafton i Göteborg.
4 comments Lägg till din
    1. Har varit där några gånger men tycker det är ganska oprisvärt för två vuxna och två barn 🙁 vi skippar det denna gången. Men tack för tips!

  1. Emmi har rätt om pokemons, fast det kryllar av dem överallt men det finns många pokestops på liten yta i trädgårdsföreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *