Dagsens tips: tv-serien Suits!

15 okt - om äntligen en Birgit i min hand.
18 okt - om att lägga pengarna i plurret.

För att vara en som sällan fastnar för såna där serier som ”alla” älskar är jag i fallet Suits galet fast. Faktiskt är jag lika hooked och megafångad som ”alla” är på t ex Game of Thrones (en serie jag förresten veeeerkligen försökt se men inte lyckats klara av: första kvarten i piloten tog fyra försök och typ två timmar men nä, de’ gaur inte!). Men Suits då. En advokatserie med nyanser. I högre klass än Boston Legal – James Spader till trots. Bättre än Ally McBeal – utan Robert Downey Jr iofs. Men här finns andra. Här finns Harvey. Och Louis. Och Jessica. Och Donna. Wii! Mest finns Donna. En sån karaktär alena (och skådespelare) räcker för alla andra fem gånger om! Lena Dunham ligger i lä. Bara en sån sak! Och här finns kläderna. Väldressat så att Barney Stinson, Neil Patrick Harris karaktär från How I Met Your Mother, skulle bli grön. Av avund. Och Jessica, en av firmans namnpartners, som ”don’t wear the same dress, ever” är klädd så jag blir grön. Så! Jäkla! Snyggt! Jämt.

Jag googlade fram en bild. Det finns en hel hög coola studiofoton på internettet. På den här saknas tyvärr Louis, men har gör inte sig själv rättvisa på stillbild: det behövs både ljud och bild för att Louis Litt ska komma till sin rätt…

Har du missat serien: gör om, gör rätt. Sista avsnittet av säsong 4 går på SVT i helgen. Första fyra säsongerna finns annars på Netflix så du kan komma ikapp. Missa inte! Låt bli att vara en fyrkant 🙂 och som komplement till Big Bang Theory är Suits juridik och lyx. BBT är nördigt och mysbrallor. Båda är bra! Fast på olika vis.

15 okt - om äntligen en Birgit i min hand.
18 okt - om att lägga pengarna i plurret.
5 comments Lägg till din
   1. Kolla netflix.

    (Det är helt annat, men de flesta som gillar den ena verkar gilla den andra)

    Jag kan också tipsa om Scandal. Iaf de första säsongerna. Sen fortsätter man ju ändå eftersom man har någon form av relation med karaktärerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *