1 nov – om shopping och pokémon i Blöteborg.

31 okt - om Halloweenafton i Göteborg.
Dagsens tips: mysfilmen Trolls.

Det var änna fyra rejält sega Hedbergsare som släpade sig ur sina varma sängar och ner till frukosten imorse. Gårdagens njutningsfulla middag på Hotel Pigalles restaurang Atelier tog ut oss fullständigt! Å njo, kontrasten mot buffén nu på morgonen var stor :p Scandic-kedjans fördel är också dess nackdel: familjevänligheten… Vi lyckades iaf hitta ett bord och förse magarna med tillräckligt mkt för att sedan spendera förmiddagen fram till utcheckning görandes ingenting på rummet!


utsikt från hissen på vår våning

Istället för två rum med connecting doors (ett vansinnigt bra sätt att bo på hotell nu när kidsen blivit lite större) hade jag bokat in oss i en juniorsvit på Scandic Crown. Priset blev på så vis lägre, och standarden på rummet per automatik lite högre – kaffe och både dusch å badkar. Med medlemsrabatt kostade detta galet stora rum per natt mindre än vad vi skulle ha betalt för ett hälften så stort familjerum på the Reef. Fast nu jämför jag äpplen och morötter 🙂

Planen att gå genom Trädgårdsföreningen gick om intet men det gjorde ingenting, mobilbatterierna tog slut ändå i jakten på pokéstops och Ghastlys. T o m Milla ville fånga alla och att Mattias inte rasade totalt är imponerande och tyder på en ängels tålamod 😀


spökpokémons överallt måste bero på Halloween!?

Lunch åt vi på Tranquilo vid Kungstorget. Latinamerikanskt och oväntat gott! Alla åt snitzel med en grym chilitomatsås (kommer tyvärr inte ihåg namnet, adobo tror jag?) och blev mätta och glada.

Därefter delade vi oss. Jag spontanköpte nästan en väska för en halv månadslön och barnen handlade slime och Lego. Sen var vi helt slut allihop och åkte hem!


här till höger ligger Atelier på fjärde våning

31 okt - om Halloweenafton i Göteborg.
Dagsens tips: mysfilmen Trolls.
2 comments Lägg till din
  1. Hade ni missat halloween special i pokemon go? Dubbla candy och massa extra Gastly, meowth och cubone, även dubbla candy vid äggkläckning! Vi tokade oss och körde långsamt med bilen igår kväll för att kläcka familjens kvarvarande ägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *