11 nov – om frosty och soliga bästkusten.

9 nov - om presidentvalet i USA.
13 nov - om mina barns helt fantastiska pappa!

När en glömmer sätta dieselvärmaren, då får dagen en lite stressig start!


När jag en smula försenad, men varm, kör mot jobbet möts jag av november på sitt bästaste humör:


På lunchen får vi kämpa oss genom snökaoset i Ullared…


Måtte kylan och vintern vara här för att stanna! Jag vill också ha snö precis som resten av Sverige?!

9 nov - om presidentvalet i USA.
13 nov - om mina barns helt fantastiska pappa!
4 comments Lägg till din
  1. Jag funderar allvarligt på hur jag ska kunna slippa vintrarna i det här landet. Jag blir helt knäpp av kylan fryser typ hela tiden och är som en narkoman på jakt efter nästa varma ställe… brrrrr

    1. Jag lever på att vi åker härifrån minst ett par veckor varje vinter. Förra året tog vi en bonusvecka på Kanarieöarna i slutet av november, DET var jäkligt fint för energin det. Sen hade ju Milla å jag fem veckors värme förra året… den här säsongen får vi sammanlagt två veckors sol… får se hur det blir. Till nästa år blir det om jag får bestämma massa Thailand igen, om det funkar för alla inblandade med skola å jobb och så!

  2. Fast du vet ku inte hur du upplever Centralamerika förrän efter kryssningen? Kanske det blir nåt litet land där dom blir ny favorit? Känns det verkligen bra med Thailand numera?

    1. Nä det är inte omöjligt! Men prisläget faller bättre ut så långt ifrån euron och dollarn som möjligt tänker jag. Du har helt rätt i att Thailand inte känns som det mest etiskt korrekta landet att besöka, men… vilket land är det, egentligen? Jag är lite av ett vanedjur, och även om ex Sri Lanka, Bali eller Malaysia på den sidan, och Mexico eller Bahamas på den andra (men jeeez då behöver vi vinna på lotto!). Men enkelt är bra, och Satun och Krabi är enkelt… nåväl. Vi får la se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *