18 nov – om busy friyay.

17 nov - om kvällens kval.
19 nov - om Ullisar före och efter!

Först! FÖRLÅT för att jag inte svarat på kommentarer som folk det senaste. Jag har helt enkelt inte haft ork/tid/energi/inspiration… Och förrgårdagsens fotogissartävling har fått en hel liten bunt, och olika, gissningar! Lovar skynda på rättningen 🙂

Friyay då. Nä inte direkt :p Det där å vabba, det är liksom inte per definition ligga i soffan å pilla sig i naveln! Idag har jag förutom vård av numera inte längre görsjukt barn varit mer igång och huslig än jag varit sen ca 2015. Om det syns hemma? Såklart inte. Sånt där aptrist plocka-undan-disk, tömma-diskmaskin, plocka-undan-sådär-allmänt, rensa-i-lådor (avskyr, men det bra efteråt!), hjälpa-nybadade-barnet-hitta-kläder-att-ha-på-sig, suga-damm, vika-tvätt, torka-kattassar-som-är-supersmutsiga-för-att-de-hela-tiden-springer-ut-och-in osv, det syns ju liksom inte att det är gjort 🙁 Jag spenderade också förspilld tid på att kommentera under ett av p3nyheters Instagram-inlägg (herregud, så brutalt mycket herregud) men det syns ju inte, iaf inte i hemmet. Sen köpte vi trettioelva presenter till kommande kalas kidsen är bjudna på (hur många födelsedagar finns det egentligen på ett år?!) vilket inte var nån dans på rosor. Till på köpet var jag tvungen att ta bilen till stan och asså fifan. Hitta parkering är bara ett av de små bumps on the road som bilkörning i Varbergs stadskärna kan innebära. Men det syns ju inte nu efteråt. Det enda som syns är att jag är skittrött. Nu ska jag inte göra nåt mer alls. Bara glo på tv och äta chips! Och imorrn kanske den stora tösen – som varit feberfri sen igår eftermiddag! – inte längre ser ut såhär!


Nu tar vi helg! Lagunitas, jatack!

17 nov - om kvällens kval.
19 nov - om Ullisar före och efter!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *