2 nov – om att buzza Hallon.

Dagsens tips: mysfilmen Trolls.
3 nov - om P3 Dokumentär, säsongens andra frostnatt, våfflor till lunch, sov-/utekatter samt pilatespremiär.

Eftersom det jagades stora mängder Pokémon under våra dagar i Göteborg passade det alldeles förträffligt att en buzzning från mobiloperatören Hallon lägligt dök upp och nu ger lillasyster massor av surf (22 GB, och fritt textande/fria samtal) alldeles gratis i två månader 😄

Skulle tro att hon får behålla numret sen, men att betala ordinarie pris är väl inte aktuellt i vårt fall kanske? Täckningen funkar fint för oss här på västkusten så isf blir det till att minska mängden surf för att få ner månadskostnaden. En sexåring som fått ärva en gammal mobil hade känts overkligt för tre år sen, men idag känns det inte orimligt alls. Vi har ingen hemtelefon, och möjligheten att kommunicera med sina kompisar själv (via textmeddelande eller samtal) är verkligt stort för en liten människa! Vi lever i ett kommunikationssamhälle. Att försöka kämpa emot det verkar korkat så vi försöker lära barnen att utnyttja tekniken till sin fördel. Och vi är noga med att sätta tydliga gränser. Om vi sen klarar leva upp till dem, det är en annan femma… :p Men jag är glad för möjligheten vi fått via Buzzador att nu få testa om hon klarar att hantera en egen mobiltelefon som mer än leksak!

Dagsens tips: mysfilmen Trolls.
3 nov - om P3 Dokumentär, säsongens andra frostnatt, våfflor till lunch, sov-/utekatter samt pilatespremiär.
One comment Lägg till din
  1. 22GB!? Vad gör man av all den datan på?
    Själv har jag 1GB i månaden och den täcker tro det eller ej jakt på turf-zoner och internet på språng. Både hemma och på jobb kopplar jag upp till wifi.

    Ja det är inte klokt vad samhället förändrats. Jag fick nog min första mobiltelefon när jag var 14, men det hade föregåtts av mycket knorr innan dess. Då spelade jag nog mest Snake och skickade sms. Idag är telefonen som en smidig dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *