23 nov – om barn, eller små vuxna?

21 nov - om Stina Wollter, min elvaårsdag på jobbet och en smula knäckt instagrammare.
24 nov - om tidig ishalka, Black Friday-förberedelser, ett syntest samt en kväll på solokvist.

I mitt fejsbookflöde kom en annons från H&M. Jag förstod inte först vad som störde mig, alla ungar såg ungefär lika modemedvetet coola ut, och det krävdes en aha-upplevelse för att jag skulle hajja mentalt vad jag fysiskt redan förstått: När EmmaLi provade en av de superfina långärmade tröjorna (á la H&M) hon fått av några goa klasskompisar i födelsedagspresent såg jag vad jag tydligen undermedvetet redan upptäckt: snyggt på en stillastående modell men enligt mig helt vansinnigt på ett levande barn :/


Det blir änna till att frysa om magen om en är nio år å ska ha en sån här snyggtröja! Men fin, det är den ju – om hon står still :p


edit: ikväll möttes jag till min oerhörda glädje av Stina Wollters härliga nuna i mitt Instagramflöde igen och wihoo! vett och sans har äntligen vunnit en liten och sååå fantastisk framgång! en kärlekens och förnuftets seger!

21 nov - om Stina Wollter, min elvaårsdag på jobbet och en smula knäckt instagrammare.
24 nov - om tidig ishalka, Black Friday-förberedelser, ett syntest samt en kväll på solokvist.
2 comments Lägg till din
  1. Linne under löser biffen. Jag har det själv nästan dagligdags, hatar när det drar kallt och det gör det ju nästan alltid med tröjor som inte är tajta..

    1. Ja asså den är ju skitsnygg! Så det blir la till å köpa linnen då… dom gamla har vuxits ur, så det där att visa magen gäller även befintliga linnen i garderoben 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *