25 nov – om en ”ledig” dag :)

24 nov - om tidig ishalka, Black Friday-förberedelser, ett syntest samt en kväll på solokvist.
26 nov - om vardagsens små flaws.

Ledig dag betyder alltid massor å göra och idag inget undantag. Nu är iaf bilen besiktad (eller heter det besiktigad?) i sista sekund – efter 30 november körförbud, undrar vaffö en alltid ska vara ute i så god tid?! – och helgen planerad med barnpassning, barnkalas och presanger därtill. Vi har också utökat familjens skobestånd när lokala skobutiken erbjöd Black Friday-rabatt och njutit dansuppvisning på ABF när Millans grupp hade avslutning! Så fina dom är alla små dansöser, och så otroligt duktig deras danspedagog är! Jag ser ju hur många av övningarna är insteg till klassisk balett och flera av de yra små sötnosarna har verklig talang. TACK fröken Linda, du är så jäkla bra!


vacker kvällshimmel från igår, lika fint ikväll!Å nä, jag kan inte (heller) fatta att det är första advent på söndag!! Måste en tvätta fönster för att få sätta upp stjärnor och stakar? Isf ligger vi pyrt till asså… 😀 Imorrn jobb igen. I kölvattnet av ovan nämnda Black Friday går en kollega och jag in lite tidigare för att komma ikapp och snygga till shopen. Dags å skutta i säng!

24 nov - om tidig ishalka, Black Friday-förberedelser, ett syntest samt en kväll på solokvist.
26 nov - om vardagsens små flaws.
1 comments Lägg till din
  1. Alltså, ni är besatta av att tvätta fönster 😉 Det är mitt i vintern och ljust några få timmar på dagen, vem sjutton bryr sig om fönstertvätt då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *