29 nov – om inköp i götet.

26 nov - om vardagsens små flaws.
3 dec - om en humoristisk frisyr.

Hemma i Vbg hade vi sex plus, i höjd med Kungsbacka blev världen frostigt klädd och temperaturen skönk ner under noll. Att det kan skilja så mkt på åtta mil? Men det är la den absoluta närheten till havet som höjer kvicksilvret här hos oss.

Inspirations- och inköpsresa i västsveriges huvudstad där vi bl a också klämde in betald vinterresa, lite tokig bilkörning (en ska inte köra på Avenyn tydligen? 🙂 och en numera i flera år efterlängtad brittisk väska i min ägo. Öppet köp, ja. Färgen är det jag tvekar på mest för modellen är såå min! Men grått, är det okej? Valet stod annars mellan oxblod (klassiskt vackert) eller svart (tidlöst och saknas i min garderob) men den grå ropade mitt namn högst! Är den färgen helt ute och tråkig tro?

Väldigt energiskt på jobbet nu. Jag kämpar på för att hinna ikapp både med mig själv och alla arbetsuppgifter. Det måste också finnas tid att stödja och leda kollegor och just nu är det tufft att hänga med känner jag… till den det may concern: jag gör så bäst jag kan, lovar!

26 nov - om vardagsens små flaws.
3 dec - om en humoristisk frisyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *