3 nov – om P3 Dokumentär, säsongens andra frostnatt, våfflor till lunch, sov-/utekatter samt pilatespremiär.

2 nov - om att buzza Hallon.
4 nov - om outletshopping årets sista höstlovsdag.

Tydligen hade jag en massa gamla P3 Dokumentär att lyssna ikapp, och till min förtjusning var åtminstone de jag lyssnat på idag (en om Monica Lewinsky, en om Utøya, en om det bestialiska hedersmordet på Abbas Razai, en om en för alla så tragisk dödsolycka i Lillhärad och en om mordet på 2Pac) riktigt bra! Jag hade nästan förlorat hoppet om p3s dokumentärer och gått helt över till P1 Dokumentär som är av mindre snaskig karaktär men nu får jag nog revidera åsikt.

Vaknade till ganska vita marker utanför fönstret imorse. Trots strålande sol hela förmiddagen gick temperaturen aldrig över 4 grader på termometern. Höst när den är på sitt vackraste vis! Men kallt… det är ju annars inte min älsklings…

Som den helt icke-kababla förälder jag är blev det våfflor till lunch idag. Ena barnet kämpade i sig två, det andra tryckte nog i sig fyra 😀 fast eftersom mängden sylt i det ena fallet knappast kan ses som särdeles modest är jag inte orolig att det där ena barnet ska svälta :p

Våra två små svarta pälsdjur har idag till största delen snarkat som små bollar i soffan men nu i eftermiddag har de luftat pälsen med tjejerna och mig i trädgården. De älskar att skutta runt i löven! Milla gjorde min dag när hon som referens till filmen Rango (ni måste se om ni missat! den är stundtals fantastiskt bra!) ”smälte in” så det stod härliga till!

Strax ska jag iväg på min första pilatesklass. Håll gärna tummarna! Antar jag inte kommer kunna röra mig normalt förrän på söndag som bäst?

2 nov - om att buzza Hallon.
4 nov - om outletshopping årets sista höstlovsdag.
2 comments Lägg till din
  1. Hoppas det gick bra på pilatesklassen! Det har jag inte provat än, men det finns på cross-fit-boxen jag med största sannolikhet kommer att kalla mitt andra hem nästkommande halvår 😉 Så, vem vet, kanske jag petar in ett sånt i mitt nya träningsliv! (Varför har veckan bara 7 dagar och varför får jag inte träna alla sju?)

    1. Det gick g a n s k a bra. Det var inte så långsamma rörelser som jag inbillat mig, så jag fick lägga lite för mycket energi på att göra rätt i rörelsen och lite för lite på att hitta rätt muskler kände jag. Men nästa gång blir det bättre! Och jodå, jag känner att jag har onda muskler idag minsann 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *