4 nov – om outletshopping årets sista höstlovsdag.

3 nov - om P3 Dokumentär, säsongens andra frostnatt, våfflor till lunch, sov-/utekatter samt pilatespremiär.
6 nov - om en grå söndag i november.

Skulle köpa en ny stekpanna, och såg att Hede Outlet (fd Freeport) skapat sig en alldeles egen Black Friday (dvs inte när resten av världen har sin, fredagen efter USAs megastora helg Thanksgiving). ”Det passar bra!” tänkte jag utan att tänka ordentligt för nä, det passade inte alls bra. Maken till fel dag att åka dit! Men å andra sidan… det gick ju att fynda. T ex hade Kosta/Orrefors 30% på sitt outletpris så vi har nu t ex utökat hemmets redan galet spretiga stil med 3 st Ludvig Löfgren-skallar. Vi valde varsin färg, och vi kan väl diplomatiskt säga att det blev färgglatt 🙂

Mer då? Jo. Hos Acne Studios hängde en kappa från förra årets kollektion som ropade på mig.

Asså, oversized är ju inte min grej egentligen. Men den är ju så jäkla snygg! Mina båda rådgivare tycker apsilut den är i min smak, särskilt den lillaste fashionistan hugger direkt. Så jag måste prova. Tog med skönheten in i provrummet… log, fotade på galgen, hängde sen tillbaka. För även om jag förstår att det sk ordinarie priset på en outlet inte alltid (ehum, nånsin?) är helt korrekt så känns den lite för dyr. Men exklusiv. Klädhandlarn i min närhet har tydligen omedvetet lärt mig ett å annat om material och modell. Mäh. Överslagsräkning säger ju att den kostar lite mer än jag tänkt ge för ett spontanshoppat ytterplagg… som jag iofs behöver. Men den är ju från förra säsongen… Så ja. Vi gick därifrån.

Handlade stekpanna (jupp, vi fick med oss en sån hem också) men jag kunde inte släppa den där Tessan. Var på vägen tillbaka till bilen tvungen att kvickt kolla om den hängde kvar. Fasen, det gjorde den. En skicklig butiksmedarbetare erbjöd sig fota så jag skulle få se! Han ursäktar sig, kommer ett ögonblick senare tillbaka, ”bara för att du ska se…” och hokus pokus hade han svept en perfekt matchad übermjuk halsduk sådär läckert spontant om min hals… asså… hjälp!? Å när det visade sig att min överslagsräkning inte stämde pga högre rabatt än jag räknat med…

…gissa om den fick följa med hem?

3 nov - om P3 Dokumentär, säsongens andra frostnatt, våfflor till lunch, sov-/utekatter samt pilatespremiär.
6 nov - om en grå söndag i november.
4 comments Lägg till din
    1. Tack fina snälla du! Jag tycker den är asfin verkligen, och kämpar med mig själv att vara en såndär som kan bära coola kläder utan att känna sig ”utklädd” om du förstår hur jag menar? En av mina bästa vänner är en sån som hippar till ett par mysbyxor. Jag skulle verkligen vilja vara en sån! Är ju gift med en gör-adidasbrallorna-till-ett-modeplagg också… så jag har att brås på i familjen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *