7 nov – om sista timmen som åttaåring!

6 nov - om en grå söndag i november.
8 nov - om ett nioårskalas bland kalla löv!

För nio år sedan hade vi kämpat tillsammans i flera dygn, jag var så trött så trött men också så verkligt overkligt nyfiket lycklig och förväntansfull. Herregud. En liten människa inuti min kropp! Som vi strax skulle få träffa!

Klockan 01:20, torsdag den 8 november 2007 fick jag för första gången träffa en av de mest fantastiska personer jag någonsin har fått äran att lära känna. Älskade älskade EmmaLi! Du är perfekt, så galet perfekt!

HURRA på din tionde födelsedag! Den där första, den riktiga födelsedagen, då var det bara din pappa, du och jag (om vi inte låtsas om en läkare, en barnmorska och en undersköterska). Imorgon är din lilla syster, som också älskar dig så mycket, med oss när vi ”väcker” dig med sång vid sängen! Och efter skolan hela din klass – när vi gör kalajs i Påskbergsskogen 🙂

PS. Ett av paketen ser ut såhär fotat ur lite lurig vinkel 🙂 Kan någon gissa vad det är?

en av EmmaLis presenter imorgon! - 7nov16

6 nov - om en grå söndag i november.
8 nov - om ett nioårskalas bland kalla löv!
3 comments Lägg till din
  1. Supervarmt GRATTiS till alla er tre som va me… och vi var några till som var med, i tanken, även om vi inte var fysiskt där, inte visste på minuten och inte VAR mormor & farmor än!

    Presenten ser ut dom en skivspelande hostmedicinflaska med korken på sned, men det kan det ju inte vara så. jag gissar på …. liniment för den duktiga fotbolls-spelerskans ömma muskler? 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *