15 dec – om nykastrerade svarta små.

14 dec - om vinter på västkustvis.
16 dec - om tomtebestyr, och ett rejält miss-tag.

Imorse lämnades två inte helt nöjda med sin situation kattungar hos veterinären och sent i eftermiddags lämnade vår supersnälla kompis tillika veterinärassistent av missarna hemma hos oss. Då jobbade både Mattias och jag så tjejerna och min mamma tog emot de nyopererade som enligt uppgift var väldigt pigga och spralliga. Troligen fortfarande under influens av analgatisk medicin då, för när jag kom hem fyra timmar senare var framför allt Stitch rejält smärtpåverkad. Lakrits skuttar omkring och verkar stundtals helt oberörd av vad hon varit med om, men även hon har ont, det syns.

Vi har fått varsin spruta smärtmedicin till dom för imorgon. Det är jobbigt att se hur missbelåtna dom är så jag hoppas deras små kroppar läker fort, att det går smärtfritt (pun intended) och att dom är redo få komma ut i friska luften innan de tio dagarna har gått!

14 dec - om vinter på västkustvis.
16 dec - om tomtebestyr, och ett rejält miss-tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *