16 dec – om tomtebestyr, och ett rejält miss-tag.

15 dec - om nykastrerade svarta små.
17 dec - om ett grått mullbär.

I förmiddags packade Mallias och jag tomtesäcken full i GSLen! När sen barnen kommit hem från skolan – den lilla med hjälp av en vuxen, den större såklart på egen hand och oplanerat i sällskap av en klasskompis – fortsatte vi klapparbetet på stan. Jag fick också passa på att premiärlufta nya grå mullbäret och ja, det känns som vi kan bli riktigt goda vänner! Den har ju stått å funderat lite i sin mjuka påse i väntan på slutgiltig delgivning, för även om det nog trots allt är som Ms kollega uttryckte det, ”det finns inga dåliga väskköp!”, så måste beslutet mogna 🙂 särskilt eftersom det här tveklöst är mitt allra största dylika!


När vi med referens till nioåringens korta tålamod ääääntliiigen shoppat färdigt blev det fika. Vi valde lilla mysiga Café Lejonkulan på Västra Vallgatan (rakt över gallerian, mot Brunnsparken) där familjen sjönk ner med varsin ruggigt god liten kakbit (kladdkaka, scones och saffranskaka) och slappnade av. Kan verkligen rekommendera detta ställe för dig som inte söker hippa sojalattemachiatos utan föredrar en vanlig kaffe och en fräscht hembakt liten munsbit till! Cafét håller öppet mellan 10-14 den 24:e förresten, för alla ensamma som söker lite sällskap nån timme på julafton. Väldigt fint tycker jag! ♥


Kan också berätta att någon hann före mig ner i badkaret… :p

Hujedamej va mö klor det sitter på en dyblöt päls! Och svansen är evinnerligt pinnig upptäckte Milla, precis som resten av katten – förutom nosen och öronen ungefär. Men att försöka torka en s a s dränkt katt med hårblås är inte att föredra tydligen…

Nu laddar jag för jobbhelg!
Tjenixen!

15 dec - om nykastrerade svarta små.
17 dec - om ett grått mullbär.
2 comments Lägg till din
  1. *fnissar* Bättre i badet än i toan där våran lilla toknissa dök ner som kattunge 😉

    Jag vill bjuda dig på fika på borgmästargården här i stan, du kommer att älska det!

    1. Oj toan?! Låter sådär mysigt… då är ett rent badkar bättre 😀 fast för en nyopererad är det väl direkt olämpligt att bada skumbad kanske… :p

      Har sett era foton därifrån och ser massor fram emot att få mysa med en kopp kaffe med dig där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *