17 dec – om ett grått mullbär.

16 dec - om tomtebestyr, och ett rejält miss-tag.
19 dec - om terrordådet i Berlin.

Det efterfrågas bild. Mäh! Så jäkla intresserad kan ingen va av en grå väska att jag ska behöva fota å skicka bild via sms – vilket har efterfrågats 🙂 Fast det är väldigt kul att mina vänner artigt visar intresse för mitt köp ❤️ Å hade jag vart fjortis hade ni fått bilder både på fejjan å på bloggen och förmodligen tre på Instagram taggade #minnyaälskling osv. Men nix! Dessutom är den nu 1) så haussad att det 2) blir omöjligt för en kamera att göra den rättvisa. Alla får helt enkelt hålla sig till tåls till nångång vi träffas! Eller om den ”av misstag” hamnar som rekvisita på bild nångång. Ingen brådska heller liksom. Jag kommer dras med den resten av mitt liv! Typ.

16 dec - om tomtebestyr, och ett rejält miss-tag.
19 dec - om terrordådet i Berlin.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *