25 dec – om juldagsfys!

24 dec - om den mest romantiska julklappen!
26 dec - om en annan dag...

Dags att ge sig ut i dojjorna igen! Grått o rått men Mattias peppade och jag fattar inte att vi släpade oss en halvmil! Det tog iofs 32 minuter (medeltempo 6:21 min/km) men för mig är som att börja från scratch. Konditionen är i garderoben. Varenda steg var en kamp och pannbenet tunt som nyis. Men nu efteråt känns det bra! Bara det att vi tog oss ut känns som en seger!


grågrönt hav, friskt men rått!


två isbitar!


Vi avslutade med att fajta oss upp för Strandpromenaden och rullade sen långsamt utför mot Ankaret. Därifrån promenerade vi den sista ca kilometern hem och jäklans så kallt det var då – det syns på bilden här ovanför 🙂

Nu väntar jobb fram till nyårsafton. Hoppas på glada kunder och att annalkande stormen Urd lugnar ner sig innan den rullar in imorgon. Go fortsättning!

24 dec - om den mest romantiska julklappen!
26 dec - om en annan dag...
5 comments Lägg till din
  1. Heja!
    Ska inte berätta min medeltid idag… Skyller på att det dels var kallt och att under täcket med nysnö så låg det kompakt is i princip överallt. Trots att jag har is-buggar så halkade man till här och var.

      1. Fattar inte!? Just nu läser (och skriver) jag via mobilen iofs så det kan se annorlunda ut än i datorns webbläsare, men det är ju trådat ibland – men oftast inte?! Vad avgör och varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *