26 dec – om en annan dag…

25 dec - om juldagsfys!
27 dec - om mellandagsbud och incheckad kryssning.

…som är rätt lik en vanlig måndagssöndag. Körde till jobbet genom kolsvart skog kvart i sju imorse. Körde hem förbi samma mörka men då mer vajande granar elva timmar senare. Hemma gicks det på bio och spanades mot grannens ödetomter där nån rastade sin hund. Två i familjen tittade särskilt!


Stormen Urd är över oss nu, men trots att det mäts uppåt 25 m/s i byarna är det ganska lugnt här. Ibland kommer vinden från rätt håll och då ligger vi rejält i lä här på Morkullan.


Noterar att SVT ikväll visar Höstsonaten, medan TV4 erbjuder fars från Vallarna följt av Ett päron till farsa i Las Vegas… I rest my case 🙂

25 dec - om juldagsfys!
27 dec - om mellandagsbud och incheckad kryssning.
10 comments Lägg till din
 1. Vi kollade alla tre avsnitten av Fröken Frimans krig 3. ÄLSKAR den serien men att få tre ynka avsnitt i taget… GAAAAHHHH

  Så stora kissarna har blivit redan!

  1. Vi har bara sett det första och ja, det är bra, men… har liksom sett det förut! Nu sitter jag mest och blir förbannad över hur visset det var på den tiden, tidigare säsonger har jag berörts mer av personligheterna i karaktärerna! Men det blir kanske bättre senare?

   Jaaa!! Dom är typ stora nu ju! Kan inte fatta att vi hade såna där små missepälsar här hemma i somras!

   1. Ja den tar sig, alla avsnitt finns på play så vi sträckkörde. Det händer faktiskt lite oväntade saker och det blir lite romans igen, såklart, och i sista avsnittet blir det dagsaktuellt kan man säga…

    1. Vi följer på tok för många serier nu… jag känner mig helt matt! SVT ligger långt upp på listan iaf eftersom deras serier inte går att se lika närsomhelst som ex HBOs eller Netflixs. Ska bli skoj att följa Friman och hennes vänner. Att det blir romans hör ju till, t ex skulle jag kunna tänka mig att vi får se mer av äggbonden 🙂

   1. Då måste jag hinna se tre säsonger innan kl 17 på lördag…

    Men det kanska är möjligt om vädret är dåligt och jag inte måste jobba så mycket… Planerar halvdag imorgon och fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *