28 dec – om ny tidtagare osv.

27 dec - om mellandagsbud och incheckad kryssning.
30 dec - om en nioårings lingvistiska utveckling.

Trodde inte jag skulle vilja ha en, men så dök det upp en på jobbet som ropade mitt namn och… ja asså jag kunde inte säga nej när den var så enträgen?!Presenterade lite nervöst nykomlingen för maken som välkomnade den lille guldklimpen med en leende suck. Ja menar, han har ju varit med förr å känner sin frunos. Med händerna varsamt runt mitt ansikte förmanade han: ”En kan ju inte ha dig arbetande på ett ställe som säljer sånt du vill ha!” och fortsatte leende… ”Du skulle va på en herrekipering istället!” 😀

27 dec - om mellandagsbud och incheckad kryssning.
30 dec - om en nioårings lingvistiska utveckling.
8 comments Lägg till din
  1. Bra ide från maken, både billigare (färre frestelser) och närmare till jobbet … vilket ju också blir billigare eftersom du kan cykla eller springa/promenera till jobbet i stället för att köra bil i en dryg timme om dagen !

    1. Det finns onekligen många positiva aspekter… men typiskt nog trivs jag förgjordat bra där jag är idag också! – förutom den dötrista pendlingen då 🙁 menmen. Vi får la se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *