7 dec – om att bli knäpp på wp.

5 dec - om att ha glömt sin tävling! 😮
8 dec - om en mänsklig kollaps över en liten lucia.

Vad jag har sett gick text och media att rädda från hackeranfallet, däremot ser nosarna ut som kom-gärna-å-hjälp-mig eftersom mitt gamla tema gått förlorat. Nå. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Nu hittade jag ett sprillans nytt WordPress-tema som faktiskt har mycket av det jag söker (småskärmsanpassning, sidomeny och anpassningsbar info under headern bl a). Men sen sparkade jag knät blodigt. Har nu hela kvällen kämpat för att få temat bete sig som jag vill: bredare inlägg och smalare sidomeny önskas, klockslag istället för datum över inläggsrubriken samt länk till kommentarer direkt under varje inlägg. Sen behöver det liksom inte stå ”Inlägg” mellan header o inlägg, och jag vill ha snajsigare (läs ullisigare) utseende på sidomenyn. Men en kan ju inte få allt. Just nu är jag glad att ha nosarna tillbaka bara!

Senaste inlagda foton på swishade prispengar har gått förlorade ser jag. Ska posta dom igen och komplettera med de resterande två swishningarna som jag fixade igår kväll. Nu… zzz!

Tjenixen!

5 dec - om att ha glömt sin tävling! 😮
8 dec - om en mänsklig kollaps över en liten lucia.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *