13 jan: om en resf[eb]redag den trettonde.

12 jan: om en resfebrig bil osv.
14 jan: om en lååång dag!

Idag har varit en fredag den trettonde.

  • Milla är usslig och stannar hemma från förskoleklassen.
  • Det tar 46 minuter att checka in oss på flighterna för imorn; inklusive tekniskt strul, uppletning av dokument och viktiga nummer samt två (läs: två) samtal till kundtjänst i Tyskland där det ena resulterade i högljutt fula ord pga bortkopplade ullisar. Lösningen på problemet var att ange fel vid ett av alternativen på sida tre av tjugosju 🙁 hur i helsefyr ska en kunna veta det?
  • När vi efter trettioåttamiljarder undanflykter ska börja packa äntligen, då visar det sig att en av katterna kissat i den ena, självfallet den nyaste, resväskan… får la va glada att det var en tom väska men för helskotta!! Varför i den finaste väskan och inte i den gamla trasiga vi funderar på att slänga men har svårt att skiljas ifrån pga den är brutalt perfekt på för många vis?
  • Stress och oro gör irritation och alla i familjen bråkar med alla. Så. Jävla. Onödigt.
  • Alldeles nyss, sådär precis innan jag ska gå å lägga mig, går jag in här för att skriva ett inlägg och passar på att uppdatera wordpress lite. Hejja. Ett av tilläggen funkar inte med nya temat och allt låser sig. Tvingas därför temporärt inaktiva tillägget med skyddad nosning men jag hoppas dom ska reda upp problemen kvickt? Hur bra tillgång jag har till internet i Miami? Iiiingeeen aaaaniiing?!

målbild från Koh Bulone i februari förra året!


Men förutom det har det varit en okej dag. Katterna fick sin andra dos grundvaccin imorse, sett till dagsens status borde vi väl ställt till nåt där och glömt beställa tid för spruta eller nåt men det gjorde vi märkligt nog inte. Lite oroväckande också att lillasyster vägrade somna på kvällen iofs så hon kommer väl vara som ett ras när vi väcker henne halv fyra inatt. Å andra sidan passar hon nog bra in bland resten av oss just då…

Nu ska jag skutta i säng. Innan dess ska jag bara uppdatera schemat för Telldus hemma. Och kolla surfmöjligheter i form av förköpt 3G hos våra svenska operatörer. Håller tummarna hårt för att strulnisse håller sig härifrån då.

Löv och krams tills vi hörs igen! – vilket om jag känner mig rätt säkert inte är om så länge 🙂

12 jan: om en resfebrig bil osv.
14 jan: om en lååång dag!
4 comments Lägg till din
  1. Puss på er och trevlig resa!

    Så träffs vi för promenad och/eller vin när ni är hemma ovh massa prat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *