14 jan: om en lååång dag!

13 jan: om en resf[eb]redag den trettonde.
Dagsens tips: fira en sjuåring i Miami Beach!

skoj i väntan på väskorna på MIA!


Klockan ringde 3:06 hemma i Varberg imorse, nu ligger jag i sängen och klockan är 21:03 här i Miami. Vår lilla Milla har försiktigt firats redan ikväll eftersom hon enligt svensk tid faktiskt blivit sjuåring medan vi var på väg mot kvällsmat! Vi hamnade på ett turisthak runt Lincolnkvarteren (dom heter såklart inte så men jag har inte lärt mig stadsdelarna än 🙂 och det var bra men inte billigt :p


Vi bor på en sidogata till Lincoln Drive och några få kvarter från havet. Hotellet är blygsamt men Art Deco på ett nittiotalsdoftande vis å det är rätt charmigt. Vi bor på första våning, granne med gatan och poolen:


Nu blir det snart snark på la fyra hedbertar. Dom två minsta somnade utan protester på tre andetag för en knapp timme sen. Imorgon är det Millas dag! Om någon vill ringa å gratta henne har jag igång mobilen med respass – så det ska inte ens kosta nåt att ta emot samtal tror jag! – men textmeddelanden går också fint såklart! ❤

13 jan: om en resf[eb]redag den trettonde.
Dagsens tips: fira en sjuåring i Miami Beach!
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *