16 jan: om en söndag i stan och en måndag på stranden, del 2.

16 jan: om en söndag i stan och en måndag på stranden, del 1.
18 jan: om Miami SoBe strandhäng.

Lunch idag åt vi alltså på Señor Frog’s. Det var färgglatt, galet, ganska smaklöst men med charmig och lättklädd servis. Jag fattar inte det där att klä töserna i ingenting, men det säljer väl gissar jag? Barnens mat kom in på en liten skateboard och en väldigt stor råttfälla. Roligt tilltag! Och alla fick ballonghattar – utom M och jag som väl inte såg ut som ballonghattstyper 😀


Efter Frog-besöket gick vi faktiskt tillbaka till hotellet istället för att dra oss till stranden igen. Det var rätt kyligt nu men kidsen har ingen känsla för sånt utan hoppade i poolen med full fart! Milla frös så hon hackade tänder – jag fick tvinga in henne i vår varma dusch som paus – men var snabbt i isvattnet igen. Galna små ungar! Fast det är ju fint att dom utnyttjar faciliteterna!


Nu ikväll släpade Mattias med mig på en knapp 4K-runda längs strandpromenaden och stranden. Sand är sjuuukt seg att springa i, men tyvärr kan jag inte bara skylla den för det låga tempot. Fick håll halvvägs och eftersom det redan innan dess var en kamp för varje steg tog det liksom stopp där. Segade hela vägen hem (med ett kort gå-stopp) men hujedamej asså… Till kvällsmat blev det sen take away pizza-slice på golvet i vårt hotellrum. Det är ett stort rum vi har faktiskt, men som sjuåringen konstaterade ”varför har vi kök med ugn och mikro och så men inget matbord?!”

Avslutningsvis konstaterar jag att jag tydligen liksom glömde att smörja solkräm under hakan. Jag har sas bränt mig lite. Eller ”LITE??!” som nioåringen med ett inslag av ironi konstaterade :p imponerade skär är jag, med tanke på den lilla mängd sol huden fått på sig! Men nu kommer värmen säger prognosen. Tur vi har packat rejält med solkräm! Tyvärr räcker inte det tydligen. Den måste användas också?!

16 jan: om en söndag i stan och en måndag på stranden, del 1.
18 jan: om Miami SoBe strandhäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *