9 jan: om två nyklippta och en som är lite lockig från igår.

8 jan: om boost, hårfint och packkaos.
11 jan: om nån form av typ snö!?

Lekdejt för lillasyster idag och efter vad jag kunde tyda hade dom väldigt skoj! Små f-klassare har den egenheten att dom håller sig för sig själva ju så jag har rätt vissen koll på vad dom sysslade med. Dom åkte båt i EmmaLis loftsäng vet jag iaf, för det berättade dom på lunchen, med Lakrits som slö kapten. Det är så härligt med glada barn i huset och jag önskar jag vågade låta mig få uppleva det mycket oftare än vad jag har mod till. Vad jag är rädd för vet jag inte riktigt, men jag målar väl upp en sån där perfekt bild av en perfekt kompisförälder och en sån är jag inte… jag är rätt beige och har aldrig andra bullar än såna andra bakat att bjuda på och maten jag bjuder på är halvfabrikat och jag kan inte ställa upp som leksällskap och… äh… jag är bara skraj att tösernas kompisar ska ha tråkigt här hos oss och att det ska vara mitt fel. Någon som kanske känner igen sig i min nojja? Jag vet att jag inte är ensam om att känna mig otillräcklig som värdinna för både små och vuxna gäster, men detta är nåt annat… jag är normalt inte särskilt brydd över att räcka till enligt andras måttstockar, men i just fallet som förälder… nä jag vet inte. Bläh!

Nå. Efter att klasskompisen blivit hämtad blev det fullt race ner mot stan och frisören. Snipp snapp och nu är det kort! Iaf på mig! EmmaLi skötte sin procedur helt själv så hon är inte så snaggad som jag. Men fiiin! Det är hon såklart!


helt nyklippt och stylad nioåring!


Vid kvällsning kröp jag upp hos Millan och myste lite. Några få minuters lugn och ro innan hon kröp upp mot kudden är nog sånt jag kommer sakna om fem år eller när det nu är mossan är drittöntig?


kvällsgos i nästansjuåringens säng!


Kollar alla Skam förresten? Vi har just sett första avsnittet i andra säsongen och ja det är bra. Lite mycket, men lika härligt frisläppt från mallar och roller som t ex Lena Dunhams Girls. Gillar’t! Att det sen är småkids känns såklart lite awkward, men… äh, jag har ju varit småkid jag mä så det är la bara att sluta se dom som kids! Finns ju ingen sextonåring som inte ser sig som vuxen så jag tänker ”sexton”, och ryser 😀

8 jan: om boost, hårfint och packkaos.
11 jan: om nån form av typ snö!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *