19 feb: om #lastnightinsweden, sol och små djur.

17 feb: om Stockholmsjobb.
20 feb: om lysande shopping.

Donald Trump. Jag har försökt förstå och känna tilltro till USAs mer eller mindre demokratiskt valde president men… nä… Presskonferenser blir till hallaballoon jag inte kan anse vara värdigt ledaren av världens mäktigaste land. Han verkar tycka att han kan köra samma stil som folkvald president som han gjort som privat företagare. Jag känner att den gamle Berlusconi fått konkurrens. Och det är inte imponerande eller trevligt på något vis alls.

Det var massor av sol på fredagen i Stockholm. Eftersom vi fått ett rum mot atrium hade vi inte sett dagsljus förrän vi kisande kom ut på gatan. Att vi båda var och en på sitt håll nogsamt packat ner våra solglasögon som blängt hånfullt på oss efter att under gårdagen släpats omkring på till ingen nytta i bagaget som stod kvar på hotellet var såklart typiskt, men eftersom vi sökte oss in Gamla Stans gränder gick det ändå okej. Min fina nos lät mig förresten fånga tre triljarder pokemons och jag höll på att förfrysa högerhanden i mitt försök att fånga alla nya små djur på både mitt och EmmaLis konto – det var ett evigt ut- och inloggande men turligt förstod både mobil och Google kvickt att spara uppgifterna så det gick till slut rätt smidigt. Men kallt var det! Och extra fånigt känns det ju när jag nu förstått att det inte var specifika stockholmspokemons utan helt nya filurer som dök upp även här hemma i stan 😀 nåväl: nioåringen överlycklig och det är ju inte så dumt att ligga på plus där ändå!


världens finaste och bästa på så många vis!


Nu är det sportlov och jag har fått ledigt mån-ons ihop med kidsen! Inga specifika planer men lite lekdejter är inplanerade. Lyckosamt drog jag igår på mig ett ryggskott och även om jag är gammal i gemet och härdar ut okej känns det som både orättvis och o-strategiskt. Men jag har haft ont i några veckor nu så jag hade på känn att det var ett skott i antågande. Att det skulle komma av att vrida om låset i dörrarna in i shopen på jobbet däremot hade jag la inte räknat med…

Små krypande djur upptäcktes ikväll i smådjursmagnetens hår och jag fattar inte. Vi andra klarar oss (jag har haft EN, en gång) men den där stackarn drabbas direkt. Det är likadant med myggor och alla andra bitande djur: så fort hon är i närheten kommer dom farande som mot en lysande lampa. Hon är till blodsugare vad jag är för ryggskott?! Blä och fy och båda smärtsamma men på olika vis – en såndär metallkam är INTE gosig att ha i håret. Å så fattar de här envetna jäklarna alltid ska dyka upp en timme efter läggdags? Nu spelade det ju ingen roll ikväll just eftersom det är lov imorrn men ändå? Hoppas på sovmorgon imorrn! Jag är sjuuukt trött så jag ska försöka snarkas nu strax!

Tjenixen!

17 feb: om Stockholmsjobb.
20 feb: om lysande shopping.
6 comments Lägg till din
 1. Metallkammen är inte rolig, men jag har upptäckt att med mycket hårolja i håret glider kammen lättare plus att man slipper all statisk elektricitet som den annars skapar!

  Och vi har vänner som menar att oljan i sig är avskräckande för krypen.

  (För att slippa upptäckt efter läggdags har vi som söndagsrutin att kamma igenom håret efter veckans hårtvätt som sker just söndagar)

  1. Det här med hårolja har jag stött på så många gånger och från olika håll så nu är det nog dags att köpa. Nåt tips på sort å märke? Blir det inte flottigt att ha sån där olja i då?

   Får börja med en ny rutin för att slippa nattuggleri. Kanske bättre att kamma innan tvätt iofs 😉

 2. Jag har tjusig från frisören och enklare från ica. Nej, jag tycker inte det blir flottigt. Tvärtom så behöver jag lite i mitt hår när det är nytvättat för att få styrsel på det.

  Kletade lite i pappas flygiga tunna hår idag och tom där gjorde det nytta

  1. Kan ju kolla vad dom har på Hairstore (eller vad det nu heter) i Handelshuset granne med jobbet. Har en kollega (eller om det är två) som köpt där och dom brukar vara lite billigare på finmärkena.

 3. Hoppas att det blev ett bra sportlov och att krypen försvann.
  Dina kommentarer hamnade i kommentarsgranskning men är nu publicerade. Tack för att du tog dig tid att läsa igenom och kommentera!! 🙂

  1. Sportlovet blev bra och krypen är på tillbakagång. Surt är ju att dom däringa äggen måste kammas bort i flera veckor efteråt känns de som…

   Såklart jag vill kommentera när jag läser! Sorry att det blev så spammigt och att jag låg så långt efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *