5 feb: om julklappsutdelning å oväntad hotellövernattning!

2 feb: om vit som vit.
6 feb: om den samiska nationaldagen.

Barnen julklapp: biljetter till Melodifestivalens första delfinal föll väl ut! På vägen till tåget igår em ringde av en slump min pappa och från att ha planerat åka hem direkt efter sändningen (hela Göteborg fullbokat ända sen november) hade vi plötsligt ett rum på Gothia över natten! Det finns vågor från båtmässan jag lyxigt och lyckosamt kunde rida på den här gången 🙂

Efter incheckning mötte vi upp min ena bästis och hennes barn på Incontro och fick en trevlig middag – som alltid med Lerumsfolket! – läs: bra inledning till Mellospekteklet 😉 såldeles lyckades jag inte få en enda vettig bild på oss, men vi satt jäkligt bra å det kan jag visa iaf!


Sprang på en omtyckt kollega som vi strålade samman med för en drink/öl efteråt. Kidsen låg då lydigt i sina sängar (och spelade på telefonerna antar jag) och på så vis blev helgen även en smula vuxen i sin utformning. Skoj och oväntat!


Sammanfattning av delfinalen: proffsigt, snyggt och obligatoriskt inslag av barnsligt bidrag som lika obligatoriskt gick till andra chansen.

Tittade du? Vilka bidrag tyckte du var värda en finalplats?

2 feb: om vit som vit.
6 feb: om den samiska nationaldagen.
2 comments Lägg till din
  1. Tittade inte denna gång. Men tänker mig att det är som mäktigast på plats. Låter i alla fall som att ni hade en superhelg och att det var en grym julklapp att få 🙂

  2. Jag tittade (i efterhand på inspelad Mello) mest för att se om jag såg er, (vilket jag inte gjorde) men jag gillade inget bidrag nåt vidare… antagligen är man mer påverkbar på plats i livesändningen så vad tyckte ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *