10/3: om en ledig solig friyay!

9/3: om pussyhattar och I can't keep quiet.
11/3: om vårdimma.

Massor av vårkänsla idag! Ledig fredag och sol och fågelkvitter och klarblå himmel! Katten satt på balkongen utanför vårt sovrum och spanade på småfåglarna i buskarna runt fågelbordet nedanför!

När solen nästan gått ner tog jag mod till mig. Har inte varit i löparkläderna – i Sverige – i år och jag vet inte varför jag tvekar. Så ikväll, första gången sen precis efter jul, gav jag mig ut. Kröp fram, ville inte utmana. Sökte känslan bara, ville hitta glädjen! Och jajemen, det var apskoj! – å så låssas jag inte om vänster knä som ropar ajaj… 😀 nya turkosa adidas var mjuka att springa i också. Blodsmak i munnen; det blir en bra start på jobbhelgen det här!


Nu ikväll var det slut på soligheten dock när jag ser att min mammas Instagramkonto är hackat. Att anmäla fanskapet (med en typisk hackerrysk emailadress lyckades jag klura ut) är omöjligt. Jag letar och letar i stigande frustration efter anmälningsfunktionen som dom gömt förbannat väl, skickas slutligen vidare till Facebook där jag tvingas logga in men gissa vad, då fungerar inte länkarna!!?! En trasig tumme upp visar FB och jag skriker rakt ut. Jag avskyr Zuckerman och Kevin (Facebook- och instagramgrundare) så mycket just nu att jag hoppas dom sparkar tån i en stol fem gånger imorgon. Funderar också på att hacka mammas hackare tillbaka och posta lite nakenbilder på kvinnokropp över size zero. Det om något borde ju få moralskrajsna fåntrattarna i USA på fötter?

9/3: om pussyhattar och I can't keep quiet.
11/3: om vårdimma.
2 comments Lägg till din
  1. Alltså, jag har ju inte ens fått träffa dom där nosarna än! Jag måste ta mig i kragen och ta mig upp till er. SNART!

    Bra sprungit. Hejja dig!

    1. Dom ser ut ungefär som din, fast lite yngre och mindre sociala 🙂 men du är välkommen såklart! Den 21:e verkar det som kanske? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *