22/3: om Samsung Pay och en onsdagskväll på stan.

21/3: om att ha besegrat idiotin!
24/3: om en viss förklaring i stillastående position.

Utbildning på jobbet idag; nya Galaxy Tab S3 och Samsung Pay. Trots att jag inte själv är så förtjust i Androids öppna och ganska röriga användargränssnitt tycker jag det numera finns massor av fina fördelar med operativsystemet som uppväger. Inte så att jag är redo att lämna iOS, men jag kan se att Google (och ex Samsung) jobbar hårt för att ligga i framkant. Samsung Pay är t ex en lysande lösning. Särskilt gillar jag att det inte behövs ny hårdvara hos butikerna.

På eftermiddagen rullade jag kvickt kvickt hem för att hinna hem samtidigt som tjejerna – som tillsammans gick hem själva från skolan. Vi vände i dörren och traskade ner till stan. Polarn o Pyret har tydligen rea, det gav flera hundra mindre i deras kassa för min del. Å andra sidan gick vi dit för att ”köpa en klänning”… ehum… fast jo, det låg en klänning i påsen – också 😀

Himlen var fin när vi hämtade pappan på Lolles och gick ett kvarter norrut för att käka kvällsmat. Lyx med utekäk! Och lyx att bo så vackert som vi gör:

Två dagar kvar på den här veckan. Det går fort mot våren nu! Vårdagjämning häromdan, sommartid på söndag och den senaste veckan har solen stannat uppe jättemycket längre än förra! Tror det är en timme som skiljer nästan, men jag tar kanske i i överkant? Isf äts det ju iaf upp av tidsomställningen. Iaf för oss som går upp kl sex på morronen…

21/3: om att ha besegrat idiotin!
24/3: om en viss förklaring i stillastående position.
6 comments Lägg till din
  1. Kläder på Polarn till framförallt lilla långben som vuxit ur en hel massa både brallor och tishor – eller så har dom krympt i tvätten (det sistnämnda inte helt omöjligt faktiskt :p). Fast egentligen var det en klänning hon sett genom fönstret som henne kompis har i klassen. ”Den är sååå fin mamma! Kan vi inte köpa den nångång när det är öppet på Polarn?” undrade hon bedjande häromdan när vi gick hem förbi en stängd butik.

   Och maten. Vi funderade på att testa nya Hell’s Burger men fastnade på vägen hos Mignon. En vanlig onsdag passade det fint att inte slå på för stort tänkte vi! Har ni testat det nya?

   1. Rekommenderar Hell’s å det varmaste!

    (Melkers recension är på nivån godaste han ätit)

    1. Vi har ju ätit många goda hamburgare (i USA vet dom verkligen hur dom ska göras) och Milla som annars inte är så förtjust i burgare blev i Miami övertalad att testa och flög i taket av flera gånger av hur gott hon tyckte det var. Jag tycker den där syltan i Brunnsparken gör ett bra jobb. Särskilt eftersom de är så prisvärda! Lite synd på ett vis om dom fått konkurrens, men å andra sidan kan en aldrig få för många bra burgarställen i en liten stad! Om vi kan ha alla pubeländen och deras halvfabrikat – sorry, gammal recension från Harrys – så är jag säker på att det finns plats för bra mat. Och Invito är okej säger dom? Kul att stan mat-växer åt det hållet!

  1. Oj tack! Det var änna en rejält fin recension! Blir verkligt glad över dina vänliga ord!

   Faktiskt är det en ögonblicksfångst. Jag vände mig av en slump åt sidan när vi passerade torget och såg ljuset. Trodde aldrig mobilens lilla lins skulle kunna fånga den där himlen men jodå! Lite redigeringshjälp har den fått kameran, men oväntat fint lyckades iPhone 7 plus föreviga den gyllene timmen över stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *