26/3: om det där med riktad reklam.

24/3: om en viss förklaring i stillastående position.
27/3: om mer trafikvett.

Jag var inte ens medveten om att Facebook och Instagram fått veta min födelsedag? Jag döljer ju den infon utåt eftersom jag å ena sidan v e r K l i g e n uppskattar grattisar från vänner men å andra inte lika mycket uppskattar hundrafemtio opersonliga ”grattis” på fejjan från personer jag bara hör av en eller två gånger om året.

Men det såklart, dom samkör registren, och ville nog ha födelsedata själva också när jag gick med i Instagram för drygt sex år sen? Det här dök iaf upp i min feed och jag blir mer provocerad är särskilt queen:ig…

Asså. Det är inte att jag inte vet att jag är övervakad. Det är inte heller det att jag egentligen bryr mig om det eller vanligen drabbas särskilt mycket. Jag kör adblock på alla egna webbläsare (på jobbet får jag ändå bara annonser om produkter från Netonnet :D) och förstår att företagen måste ta sig förbi taskmörtar som mig. Nä. Det som stör mig är att jag inte får vettigare annonser i feeden än en fjantig tischa på en kvinna som får stryk av sin man. Menmen. Det kunde la varit värre? Har hittills aldrig fått ett bantningspreparat ämnat mig. Däremot en gång nåt potensmedel. Gissar jag ses som gammal men inte tillräckligt fet 🙂 för just dom där grejerna grundas på information om mig, inte på googling 😁

24/3: om en viss förklaring i stillastående position.
27/3: om mer trafikvett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *