7/3: om att bli hemringd.

4/3: om nittio års skillnad!
8/3: om årets kvinnodag.

Jahapp. Häromveckan mallade vi oss lite över det fåtal vabbdagar vi behöver pussla med nuförtiden. Murphy hörde såklart och högg direkt som en kobra: Idag blev sjuåringen vissen på skolan så det va bara att köra hem å bädda ner henne.

Hoppas det räcker med en dag hemma (imorn) för att få fason på basiluskerna. Lite slumpartat har liten fått Kåvepenin mot det vi testade på VC förra veckan, kanske attackerar det även onda halsen?


Vårfåglar kvittrade idag och det tunna snötäcket gjorde det halländska inlandet ljust och krispigt. Väl hemma var det grått igen, men nästan hela vägen hem fick jag kisa nästan hela tiden och jag hade inte ens lust att bli irriterad för solen är sååå välkommen!

4/3: om nittio års skillnad!
8/3: om årets kvinnodag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *