14/4: om en lång fredag.

13/4: om flunsalov 🙁
15/4: om en lång lördag.

Jobb på dagen och påsklediga danskar och norrmän var duktiga på att fylla kassaskåpet. Det roliga med en dansk (eller norsk) kund är att det räcker att kunna säga några ord på rätt språk; ex ”jäh, dä hääh jä” till en dansk (eller ”nettbrett” till en norsk) och vips har du en köpvillig glad konsument! Att den svenska kronkursen möjligen har ett finger med i spelet kan måhända vara sant. Men jag vill ändå tro att mitt leende och min språkvillighet gör biffen mä? 😀 Att jag fått whiskeyröst kanske ger trovärdighet också? Men att jag snorar bort gamla sjukdomen och snabbt sänker pillerförrådet hemma (tur en har sånt som iboprufen, paracetamol, diklofenak och omeprazol på recept) är inte lika säljande kanske…

Påskägget till kollegorna var av det större slaget. Sprängde nästan godispåsen. Ett kilogram är tydligen mer än en ska handla på en gång?


Ikväll ska vi mer eller mindre spontant – ett dygns planering – ha påsksittning med ”de gamla vanliga”. Samt de gamla vanligas kids = 8 vuxna och 7 barn. Det blir nog kuckelikulivat det!

13/4: om flunsalov 🙁
15/4: om en lång lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *