15/4: om en lång lördag.

14/4: om en lång fredag.
16/4: om en annan dag.

Igår kväll hade vi alltså med kort planeringsvarsel påsksittning med ”de gamla vanliga”! En stor skillnad mot föregående år var att alla barn den här gången för första (och sista) gången var med, och vi kan väl konstatera att 15 vuxna brötar mer eller mindre mer än 8 vuxna och 7 barn! Vid barnbordet var stämningen hög redan innan vi vuxna hunnit sätta oss. Fast vi kom ikapp. Om än inte förbi! Nån måtta på drickat måste det ju va när underåriga leker tagen under bordet 🙂

Någon äggmålartävling blev det inte heller. Som sagt. Nästa gång måste barnvakter blandas in som vanligt :p Och med det följer behov av bättre planering. Så! Påskmiddagen 2018 blir sannolikt av det mer traditionella slaget! Men tack alla originalgäster som med kort varsel dök upp! Ett särskilt tack till min gamla fina stalker som drog igång spakarna och till bästisarna som kvickt och villigt hakade på ♡

 


vackra blommor efter gästerna!


Grymt få knop gjorda idag. Både stora och små hedbertar hade tomt på batterier. Den lillaste hedberten drabbades kl sex på morgonen också av två rejäla uppkastningar, delvis på hushållets enda lilla äkta matta som ligger i vårt sovrum, så sömnen togs ikapp under hela dagen mer eller mindre. Då passade det fint att efter tips av två kollegor ha fastnat för tv-serien ”Once Upon a Time” på Viaplay. Kollar med döttrarna, maken helt ointresserad. Familjens töser föll direkt för blandningen av igenkännbar saga och verklighet. Lite fånigt är det ju, men jag tycker det är skönt med harmlös underhållning. Inga underliggande budskap eller tunga ämnen – om en nu inte tycker kärlek, liv och död är tungt 🙂 Minstingen har svårt att hänga med exakt hela tiden eftersom hon inte hinner läsa undertexterna, men hon är galet klipsk och med lite översättning då och då lyckas hon dra egna slutsatser om karaktärer och handling. Vill du ha nåt charmigt att hålla ögonen på rekommenderar jag verkligen den här serien. Den är beroendeframkallande, men det finns bara fyra säsonger tror jag så den är la snart gjord!

14/4: om en lång fredag.
16/4: om en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *