16/4: om en annan dag.

15/4: om en lång lördag.
18/4: om återhämtning.

Efter ett å ett halvt dygn utan att ha flyttat rumpan från soffan fick vi krupp och släpade oss ut. Nioåringen på sin airboard, sjuåringen på kickbike och M å jag i nya gympisarna från on cloud. Vädret är inte direkt på sitt vackraste humör och detsamma gällde familjens minsting så om du en bit efter lunch hörde något som lät som amputation på Morkullan så kan härmed hälsas att det bara var en styck älskad sjuåring som såattsäga protesterade mot att följa med på promenad/stanna hemma/klä på sig jacka/använda vantar/ta för lång tid på sig/plötsligt må illa/ha världens sämsta föräldrar/osv. Puh. ”Tröstar” oss med med att det måste vara lika jäkla energikrävande av henne själv som det blir för resten av familjen? ♡

det är tvära kast med underbara lilla Milla Mirakel


Ikväll blir’e baluns hos supergoa Medins på Nami. Vi har bananskalsglidit med på inbjudningslistan bl a genom att ha varsin liten tjej i samma klass som gillar varann! Vänskap över generationsgränserna är fint och även om jag är trött och sliten efter influensa, jobb och långfredagsmiddagen här hos oss ser jag mycket fram emot en kväll med många glada trevliga mänskor i yttre bekantskapskretsen!

15/4: om en lång lördag.
18/4: om återhämtning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *