18/4: om återhämtning.

16/4: om en annan dag.
19/4: om lite övertid, men ändå inte de timmar jag hoppats på 🙁

Är väldigt icke-unik. Ligger efter på många plan. Det hade varit såå gosigt att få vara lite katt och leva för stunden!

På bilderna misse Stitch, den minst asociala av våra två – här dock ”tvångslagd” hos mig när jag var sjuk förra veckan, och hon för trött för att protesterande traska därifrån 🙂

 

Inser att jag kan komma ikapp på vissa (fysiskt, psykiskt, husligt) men att det kräver mycket jobb. Bokstavligen tjugo till antalet vänliga men obesvarade kommentarer här i nosarna och ett blogginlägg på en vecka kan däremot åtgärdas utan lika mycket arbete: ett av två genomförda strax! Kommentarerna får kanske vänta lite till?

Men asså. Det är trögt. Därför var det idag så skönt att sitta två timmar i köket med Millas kompis mamma, varsin kopp te och bara vara. Kompismamman är danska och ett lättsamt och underbart sällskap för en sån som jag just nu! Alba och du är alltid välkomna hit Helene ❤️ Win win för Millan å mig!

16/4: om en annan dag.
19/4: om lite övertid, men ändå inte de timmar jag hoppats på 🙁
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *