22/4 – om segjogg, magnoliska framsteg och en svart katt som är brun.

21/4: om ledig friyay!
23/4: om sunyay tydligen!

Vinden ligger hårt på från nordväst och blå himmel till trots gör isblåsten att kvicksilvret (har nån fortfarande så gamla termometrar?) knappt tar sig över tio grader. Min kvällsrunda efter jobbet – den första på hundra år – var således av typen kämpa-i-motvind-och-nedförsbacke. Men havet strålade och jag fick power från bl a gamla Insta-vännen (eller hur känner vi egentligen varann!?) Karin som är så bra på att se vardagsens skönhet omkring sig! Att bo 800 meter från havet: det är en skam att inte utnyttja det liksom ❤️

Långsamt och segt gick det men peppig musik med hög BPM fick fötterna att trampa iväg 3,35 kilometer i snigliga 6,33-tempo. Å jag är glad att jag tog mig ut. Bara det känns som en liten vinst!


Hemma kämpar magnolian. Jämför bilden från igår?

Kronbladen strävar sig genom luddet och jag får faktiskt lite energi av naturens oförtröttliga arbete. Det är en fröjd att följa vårens framsteg! Synd det är så jämrans kallt bara… vantar på löprundan var ett måste. Och trippla lager på överkroppen mot vinden…


Den där svarta katten vi har som är brun. När jag kom hem från jogget låg hon och göttade på solvarma marmorn i vardagsrummet. I motljuset lyckades jag fånga hennes brunhet! Äntligen!


Nu tar jag lördagskväll i badkaret,

Tjenixen!

21/4: om ledig friyay!
23/4: om sunyay tydligen!
2 comments Lägg till din
    1. Ååh tack gulliga du! Jo… klart att det är bra att bara komma ut, men jag har svårt att känna att det ”räcker” – om du förstår hur jag menar… Menmen! Jag är glad för det lilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *