24/4: om segaste våren på länge.

23/4: om sunyay tydligen!
25/4: om mer seg men wii välkommen vår.

Nådens år 2017 har hittills i snart fyra månader ståtat med en enda årstid: vårvinter. Det blåser isvindar och snöar t o m på många platser i Sverige. Mitt instagramflöde som vid den här tiden i vanlig ordning svämmar över av rosa körsbärsblom fylls nu också över av yrande vita små flingor. Jag är rätt nöjd faktiskt; för ovanlighetens skull känns det helt okej att bo på ett ställe där det typ aldrig någonsin snöar 😀

 

Ingen dagsens stjärnmagnolia idag. Däremot grannskapets båda paltar som, enligt vad det ser ut på den ena, snart blir fler! Eller så är dom små redan födda och borta? Är inte duktig på harar: lever dom i par året om eller bara i samband med att ungarna föds? Här sitter dom iaf tillsammans på de två tomma granntomterna: svårt att se om det är ungar i magen när dom ligger ner!


Å så hittade jag en bild från 25 april 2014. Oklippt gräs och grönare än idag liguster ramar in den helt utslagna magnolian…

…det var alltså sporadiskt bättre förr!

23/4: om sunyay tydligen!
25/4: om mer seg men wii välkommen vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *