26/4: om felpackad?

25/4: om mer seg men wii välkommen vår.
27/4: om att faktiskt ha tappat räkningen!!

Kommer fira födelsedag med älskade Mallias och weekendtrip till Göteborg! Planerar ikväll därför packning och fläskar till med flera ombyten: är en barnlös och fågelfri i storstad ska såklart snyggstassen inte hänga kvar hemma i garderoben tänker jag! Tyvärr tänkte jag nog fel för prognosen talar för att siden och tyll får hänga kvar på rummet istället för på mig isåfall… buuh för skitvår när jag ska sippa bubbel och spana Jimmy-pjucks. Sen ska vi njuta finmat, hänga på takbar och kanske i snyggbar och shoppa lite mer och kameran får stanna hemma för Blöteborg i sex plusgrader känns som att det kommer bli mycket takbar och då är det kanske bra med snyggkläderna ändå…?

Idag var iaf vädret på fint humör! Jag fick massa sol på nosen medan jag väntade på bilpoolaren imorse. Kolla bara!


Å så en fundering. Är det för att jag periodvis slarvat så med att svara på kloka/rara/tyckande kommentarer som dylika nuförtiden nästan helt saknas? Isf lovas härmed bot och bättring! Jag vet att det är lite struligt att kommentera om WordPress inte samarbetar med din webbläsare (eller tvärtom), det kan t o m vara lite lurigt att lista ut hur en kommentar kan skrivas, men jag blir väldigt väldigt glad för all nosad respons så 1) pliis stå ut med inloggsfails, och 2) kommentering fungerar inte i flödet så du måste trycka på inläggets titel/rubrik för att ta dig till kommentatorsfältet under det specifika inlägget. Jaa! Frågor på detta?

25/4: om mer seg men wii välkommen vår.
27/4: om att faktiskt ha tappat räkningen!!
10 comments Lägg till din
 1. I mitt fall handlar det om ren lathet. Jag läser dina inlägg genom appen och där har du valt bort (?) att man kan kommentera direkt och sen tänker jag att jag gör det sen, jag ska bara läsa klart de andra jag följer först, och vips så har min demens och lathet allierat sig och får mig att glömma och/eller strunta i det. 😕

  1. Nämen det dumma är att jag absolut inte valt bort, utan att mitt tema inte har stöd för kommentarer under inläggen, typ ”nosa här!” som jag alltid har haft förr 🙁 önskar att jag aktivt kunde välja dit det men det går inte. Du måste alltså trycka på inläggets rubrik för att komma till det enskilda inlägget varunder det går att kommentera. Surt. Men än finns ingen lösning 🙁

 2. WordPress är så jobbig med att man måste bekräfta följande av varje inlägg… trots att jag är inloggad. Finns det nån lösning på det?

  1. Jag funderar på om det är en inställning du (och många andra har) som gör att inlogg/lösenord inte sparas? Jag är nämligen alltid inloggad hos mig – nästan – och behöver sällan logga in på t ex Blogger eftersom jag oftast är inloggad i Chrome aka Google.

   WordPress är open source och inte så låst som många andra portaler. Jag kommer inte byta portal i första taget men är ledsen att just kommenteringen strular så.

   Vad händer om du loggar in som användare, dvs genom ”om inloggsskyddad nosning” i menyn överst?

   edit: neeej, just det ja… det plugin:et är kaputt och jag har inget annat som fixar lösenordsskyddningen. nä. då har jag ingen annan lösning för tillfället ☹️ mer än att försöka ändra inställningarna i webbläsaren till att komma ihåg lösenord?

   1. Jag har inte gjort några aktiva ändringar. Plötsligt var jag bara inloggad och ihågkommen där jag ville

    1. Så är det för mig också, när jag väl tryckt och läst… för det är just det: att trycka och läsa! Ibland finns inga nosinlägg på länge (hos mig) och då glömmer jag, men kan när jag väl hittat hit, backa ich läsa flera stycken på en gång, så just kommentera är lätt!

     1. Det första steget är att läsa 🙂 är så glad när du gör det och sen skriver snällt roligt intressant ifrågasättande osv efteråt! Fortsätt tryck å läs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.