29/4: om dagen efter hurra-dagen!

27/4: om att faktiskt ha tappat räkningen!!
30/4: om årets sista dag i april.

Sicken dag vi fick igår! Först väckning på sängen med skönsång och paket, ganska lång frukost med Mallias, färdigpackning och sen knökfullt tåg till Göteborg (som vi stressade till men som såklart bara var en kvart försenat*) i sällskap av två bekantingar så det blev livat! Väl framme tog vi en vagn i spöregnet, fick rummet på hotellet direkt och efter lite mys shoppade vi brallorna av oss! Klackar och tyll och något att resa med!

Vädret var apkass som sagt. Regn och kallt och blåst såklart och fyyy så trist. Jag hade ullrocken så jag frös inte så mycket, men det är ju vansinnigt att den inte ska vara undanhängd tre dagar från maj!?

Bu att inte kunna utnyttja terassen till vårt rum 761 på Rubinen 🙁 Tur att utsikten är rätt trist iaf 🙂

Till kvällen hade vi bokat bord på SK Mat & Männniskor. Vi körde 6 rätter och vinpaket och fick smakexplosioner upplastade på fat. Dyrt, men verkligt smakligt! Rekommenderar till dig som uppskattar mat och vin i välkomponerad kombination! Två timmar var lite för kort sittning för oss men vi kämpade på. Lämnade slattar av nästan varje glas men var väldigt nöjd och ville inte hälla i mig 🙂


Idag mycket finare väder! T o m lite sol fick vi se!

Vandrade runt och fyllde kassarna även idag. Trots att vi, särskilt jag, somnade galet tidigt igår (vinmarinerade Ullisar vettu) var vi sega idag. Märkligt vilken huvudvärk en får i den här stan? :p

Lunchade på Butcher’s Market och det var strålande fina burgare. Anar att ägarna gillar New York för den där stilen såg vi på flera gamla hak på Manhattan för två år sen!

Vi funderar på var vi ska äta ikväll. Inget bokat så vi kör enkelt är planen. Hotellet har en av Göteborgs få takbarer, men eftersom den inte öppnade förrän kl 17 missades två sköna soltimmar och kl tjugo i fem gick solen i moln…


Vill också passa på att tacka för alla fina grattisrop och hurra på sms och Facebook/Instagram!! Jag blir verkligen superglad för uppvaktningen! Trots att jag gjort fö’lsedan omärkt på fejjan slinker det alltid in en massa omtankar och emojis ❤️ Det är verkligt uppskattat att få så mycket grattisar! TACK alla!

Tack också till min mamma som hänger med barnen så vi kan vara bara vuxna ett slag. Saknar tjejerna, men jag är säker på att dom har roligare hemma just denna helgen faktiskt!


* En trasig tågvagn lastad med lut välte och rev sönder en lång bit räls några hundra meter norr om stationen i Varberg i veckan så inställda tåg och reducerad hastighet på dom som går gäller ett tag framöver nu.

27/4: om att faktiskt ha tappat räkningen!!
30/4: om årets sista dag i april.
2 comments Lägg till din
  1. Så bra att allt är bra… dvs som det ska när man firar födelsedag!
    Barnen har inte varit några problem, tvärtom, lite självständig aktivitet har de också haft och gissa om EmmaLi gör goda smothies, mums!
    Puss och ses (kanske) i morn❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *