5/4: om att inte kunna bestämma sig :(

4/4: om regndropp, bankbesök, utvecklingssamtal, ramlade köttbullar, stor vänskap, fotbollsträning samt Harry P.
8/4: om terror i Sverige.

Det var då själva %#>$&•{\* va eländigt det ska vara att bestämma vilka stolar vi ska ha!? Ett klart tecken på stress och i-landsproblem – självfallet grundat i annat än beslutsångest över färger och ben på en bunt möbler – anas och det är nära ras nu. Andas. Hitta vägen tillbaka. Fast först, måste beställa stoljäklarna. Och tycka att det är skoj!

Milla var med mig och valde igår. Vi bestämde att vi ska ha sex stolar (velade mellan fyra å sex) för av en helt ofattbar slump är det kampanj på Vitras plaststolar denna veckan så vi får en på köpet om vi köper sex st. Vi har bantat ner urvalet och nu återstår två alternativ:

Fem färger är spikade och den sista är antingen svart eller grå. Som synes röstar smakrådet på det ena alternativet! Enda argumentet emot hennes val är att vi redan har fem svarta (Masters-)stolar hemma.

Ben då? Metall blir’e bestämt. Men ska alla vara blanka? Både Millan å jag röstar på två i mörka… fast isf vilka?! Å så för att röra till det rejält: nu viskas det att vi kanske bara ska ha fyra iaf… :p jag blir gaaaalen…

4/4: om regndropp, bankbesök, utvecklingssamtal, ramlade köttbullar, stor vänskap, fotbollsträning samt Harry P.
8/4: om terror i Sverige.
3 comments Lägg till din
  1. Som jag sa igår: Vilket som blir toppenbra!

    (Skippa blå och grå/svart om bara fyra, det är färgen ni egentligen vill åt)

  2. Tänkte föreslå att alla i familjen fick välja varsin färg och sedan lägga till två till och ha ett färgsprakande kök. Men ni verkade redan ha tänkt i de banorna (om jag förstår färgurvalen rätt). Ni får köra sten-sax-påse om den sista stolen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *