10/5: om lillördag aka fredagsonsdag!

8/5: om mössa, underställ å vantar - igen.
12/5: om bankbesök, ringfix, vuxenlunch, fritids-Mello, Premier League-titel och jobbhelgspepp!

När en jobbar helg har en lediga vardagar, så tjohej för att ha fredagsfeeling en sketen onsdag! Å imorrn ska jag få träffa en gammal kompis jag ser alldeles för sällan efter att hon och Millan (som är hennes fadderbarn) fått-i-födelsedagspresent-shoppat på stan! Dvs trippeltjohej!

I naturen är det tillbaka till ruta mars och vårmånaden maj känns bedrövligt avlägsen. Fast jag sköt vackra foton från höften genom nedvevad bilruta igår morse! Det syns ju inte att det är fyra grader och vantar-på-ratten-väder 🙂

8/5: om mössa, underställ å vantar - igen.
12/5: om bankbesök, ringfix, vuxenlunch, fritids-Mello, Premier League-titel och jobbhelgspepp!
2 comments Lägg till din
  1. Jag älskar mina lediga vardagar och skulle inte byta mitt oregelbundna schema mot ett måndag till fredag för något i världen. Utom möjligtvis ett barn. Och femton miljoner. Men jag har ju inga små barn och jag tror inte att någon kommer att erbjuda mig femton miljoner för att byta schema, så jag är home free. *haha*

    Bilderna är fantastiska, som vanligt. 😀

    1. Hahaha! Säg inte det, plötsligt dyker det upp en liten kiddo eller femton millar när du minst anar det 😀 men annars: jag tänker som du. Lediga vardagar är fina fisken det! Och det där att jobba fem dagar i rad… det har jag lite svårt för änna :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *