16/5: om vårt nya kök!

15/5: om allihop ihop.
17/5: om snurriga kristaller?

Äntligen! Nytt runt litet bord från Johanson Design och smäckra DSR-stolar från Vitra ger oss en helt ny, och ”stor”, matrumsdel i köket! Å jisses så bekväma stolarna är. Paret Eames visste vad de gjorde!

EmmaLi hjälpte mig att avplasta stolarna, maken dewaltade, Millan vilade sin onda fot i soffan och katten Stitch inspekterade det okända…


Två av stolarna, de minst färgglada, har svarta stålben och dom myser nu ihop med Masters-stolarna i vardagsrummet.

Resterande fyra, mer kulörsprakande, stolar har kromade ben och står på reafyndade mattan i köket runt det nya bordet.


Vi är supernöjda såklart! Kvällsmaten smakade ovanligt bra, och det är väldigt mysigt att sitta vid ett runt bord. Diametern blev också precis lagom. Bra att vi inte tog ett mindre, och ett större bord hade nog inte upplevts som lika nätt?

För referens, dessa godbitar har vi nu hos oss:

 • Venus/Discus 72 C med tyngd (ø100cm) vit/vit

 • samt stolar DSR i följande färg och ben

 • Mustard 34/krom
 • Ocean 21/krom
 • Poppy red 03/krom
 • Ice grey 23/krom
 • Mauve grey 25/svarta kromben
 • Moss grey 94/svarta kromben


 • En helt annan grej förresten. En värderingsman från banken var här idag. Jeez. Vårt lilla tegelgula är en liten guldklimp tydligen? Vi är inte i närheten av intresserade av att sälja, men hade vi gjort det och inte fått mer än värderingen hade vi fått skatta för 3,4 galna millar!!? Tokigt! Är så glada att vi fått möjligheten att bo ett hus min farmor och farfar byggt! Den ekonomiska aspekten är irrelevant och har just nu bara med bankbytet och lånet att göra 🙂

  15/5: om allihop ihop.
  17/5: om snurriga kristaller?

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.