22/5: om en nystart i Adidas.

21/5: om en slö söndag.
Dagsens tips: ut å njut!

Asså det går inte att leva på gamla meriter, tänkte hon och knödde ner sig i löparbrallorna. Sen undrade hon hur hon hade tänkt för dom gamla meriterna är inte så dumma. Dom nya är sämre. Drygt 3k strax under 20 minuter ger ett modest medeltempo på typ 6:10 vilket inte är direkt tjohoo, men under ett tak av ljusgröna nyutslagna bokar känns det blotta faktum att jag faktiskt släpade mig ut som en vinst!


Naturen är förresten ett smörgåsbord av njutning just nu. Såhär ser det ut typ överallt nu!


När jag kom hem hade vi sällskap på taket. T o m ett skränigt gråtrutpar känns okej en godtagbart sval och vindstilla majkväll efter en löptur utan ont – bara blodsmak i munnen 🙂


Det där huset truten sitter på f’rresten. Det är värderat till hiskeliga 4,8 miljoners fick vi papper på idag. Full pott (dvs 5:or) på allt utom planlösning och materialval. Fast 4:or är klart godkänt för ett 60 år gammalt hus tycker jag! Ett hus vi tydligen ägt (eller i alla fall haft lagfart på) i exakt 11 år och 3 dagar såg jag i värderingspappren. Köpte det gjorde vi 2 maj 2006. Då hade vi bott i det ett tag redan, för flyttade in gjorde vi i januari 2002. Tiden går galet fort!? Så mycket vi levt mellan dessa väggar. Och så mycket vi har kvar att leva här!

21/5: om en slö söndag.
Dagsens tips: ut å njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *