31/5: om nysnagg, pilatesbakis å ny bank.

29/5: om frisyrgrubbel.
5/6: om hejdå koppartråd och hej regnig klassträff.

Frisörskan fick fria saxar och tog sig med förtjusning uppdraget an. Jag är jättenöjd och tycker hon fångade exakt det som jag grubblat över! Dvs, jag är både kort- och långhårig precis som i januari, men nu är det längre uppepå runt omkring. Mer hår att jobba med, men utväxten blir nog lättare att hantera 🙂

Sneakpeak:

Sax och trimmer jobbade i fin symbios!


Igår var jag på en pilatesklass. Jag var overkligt kass. Mitt i alltihop fick jag så total energitorsk att jag började gäspa av illamående. Det lågvattensmärket hade jag gärna varit utan. Och så mycket känslor jag översköljdes av efter passet? Fick tårar och kände mig lika matt psykiskt som fysiskt. Lyckades iallafall till slut ta mig hem, bokstavligen stupade i soffan och när jag vaknade släpade jag mig till sängen (näpp, dusch var inte att tänka på). Fick inte i mig nån kvällsmat heller så du kan ju tänka hur fint jag mådde imorse. Hela dagen idag har jag sen fortsatt vara lågenergisk. Å träningsvärken ska vi inte prata om. Fifan.


Tanken var att vi idag skulle ha gått över helt å fullt till vår nya bank. Det gick sådär. Gamla banken skulle trots tidigare försäkran plötsligt ha över tolvtusen för att lösa ett av våra lån. Inte aktuellt sa vi. Behåll lånet då! Det är omotiverat bra ränta på det (eftersom det är bundet mot reporäntan) så vi får väl stå ut. Eftersom vår gamle bankman jobbade sin sista dag idag inför pensionen skuttade jag över med en flaska bubbelvin till honom! Ville han skulle lämna jobbet med oss i gott minne – det är ju inte honom vi är missnöjda med utan hans arbetsgivares bedrövligt icke-inbjudande och fyrkantiga arbetssätt.


Det är höst idag igen förresten. Vill inte ens smygkika på prognoserna för helgen. Jag jobbar ju ändå så skitsamma 🙂

29/5: om frisyrgrubbel.
5/6: om hejdå koppartråd och hej regnig klassträff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *